ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2018 – Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ!
  • Νέα

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στα εργαστήρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού  η Πρώτη Εθνική Ομάδα Αρτοποιείας εξελίσει τις παραδοσιακές συνταγές ψωμιού και αρτοποιημάτων σε νέες γευστικές και υγιεινές προτάσεις ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Οι βαθειές γνώσεις  της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιείας συνταντούν με επιτυχία τις ανάγκες  των ανθρώπων που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη  καθώς επίσης και εκείνων που επιλέγουν μία υγιεινή διατροφή  δημιουργώντας για πρώτη φορά παραδοσιακά προιόντα φούρνου οπως προζυμένια ψωμιά κουλούρια  και πίτες

Η Ελληνική παράδοση χτίζει μία γέφυρα με τις ανάγκες των σύγχρονων Ελλήνων παντρεύοντας την γεύση με την υγεία δίνοντας ετσι νέα κατεύθυνση στην παραδοσιακή αρτοποιεία

Close Menu